جستجو در مقالات منتشر شده


۲ نتیجه برای یوسفی

ثمین یوسفی، مسعود پورکیانی، مهرداد گودرزوند چگینی، علیرضا عرب پور،
دوره ۳۰، شماره ۱ - ( بهار ۱۳۹۶ )
چکیده

هدف پژوهش حاضر شناسایی عوامل‌ فردی مؤثر بر مهارت‌ سیاسی مدیران در بخش‌ دولتی است. این پژوهش از منظر هدف از نوع کاربردی ـ توسعه‌ای و از نظر شیوه گردآوری داده از نوع پژوهش‌های توصیفی بوده که به روش پیمایشی انجام شده است. برای تجزیه و تحلیل داده‌های گردآوری شده از روش مدل‌سازی معادلات ساختاری با رویکرد حداقل مربعات جزئی با نرم‌افزار Smart PLS۳ استفاده شده است. داده‌های ‌پژوهش، شامل نمونه‌ای ۳۴۵ نفری از مدیران وزارت‌ کشور با استفاده از روش‌ نمونه‌گیری خوشه‌ای گردآوری شده است. ابزار مورد ‌استفاده برای گردآوری ‌داده‌ها نیز پرسش‌نامه است که روایی آن از طریق روایی ‌همگرا و پایایی آن از طریق ضریب آلفای‌کرونباخ تأیید شد. نتایج پژوهش نشان داد بین عوامل ‌فردی (شخصیت، هوش ‌عاطفی، پاسخ‌گویی ‌فردی، کاریزما و خودشیفتگی) با مهارت‌ سیاسی مدیران سازمان ‌دولتی، رابطه مثبت و معنا‌داری وجود دارد. بنابر نتایج حاصل، اراده ‌سیاسی رابطه بین کاریزما و شخصیت با مهارت ‌سیاسی ‌مدیران ‌دولتی را تعدیل نموده؛ اما نقش تعدیلی اراده‌ سیاسی در رابطه بین خودشیفتگی، هوش ‌عاطفی و پاسخ‌گویی ‌فردی با مهارت ‌سیاسی ‌مدیران در سازمان ‌دولتی تأیید نشد و به‌طور کلی می‌توان گفت که اراده‌ سیاسی رابطه بین عوامل ‌فردی با مهارت ‌سیاسی مدیران را تعدیل نمی‌کند.


منصور یوسفی‌راد، عباس نرگسیان،
دوره ۳۷، شماره ۱ - ( بهار ۱۴۰۳ )
چکیده

هدف: هدف از پژوهشِ پیشارو تدوین مدل پارادایمی حاکم بر ناپایداری خط‏‌مشی‏‌های عمومی در بخش خصوصی ایران است. ‏
طرح پژوهش/ روش‌‏شناسی/ رویکرد: برای استخراج عناصر اصلی مدل، پرسشهای مورد نیاز بر اساس ادبیات پژوهش طراحی شده و در قالب مصاحبه نیمه‏‌ساختاریافته با ۳۳ نفر از خبرگان بخش خصوصی و کارشناسان حوز‏‏ۀ مربوطه مصاحبه عمیق انجام گرفته است. گزینش مشارکت‏‌کنندگان با بهره‌‏گیری از روش نمونه‌‏گیری هدفمند و نوع نمونه‏‌گیری نظری بوده است.
یافته‌‏های پژوهش: در پژوهش حاضر با طی مراحل پژوهشی داده‌‏بنیاد و تکیه بر رهیافت نظام‌‏مند کوربین و استراوس، و با کدگذاری باز، انتخابی و محوری، مقوله‏‌های مدل پارادایمی و در مرکز آن مقولۀ محوری با عنوان ناپایداری خط‏‌مشی‏‌های عمومی و شرایط علّی، متغیرهای تعدیل‌گر، متغیرهای میانجی، راهبردها و در نهایت پیامدها و مدل پارادیمی ناهمگونی خط‏‌مشی‏‌های عمومی حاکم بر بخش خصوصی استخراج گردید.
اصالت پژوهش: با توجه به نوع و ماهیت پژوهش و جامعیت ابعاد مورد کاوش بارزترین، شاخص‌‎ترین و جدیدترین عوامل ناپایداری خط‏‌مشی‏‌های عمومی در بخش خصوصی (حوزۀ صنایع ایران) به عنوان یافته‎‌‌های پژوهش به‏‌دست آمد و بنا بر اظهارات متخصصان می‎توان از نتایجِ به‌‎دست‌‏آمده در بسط و گسترش دانش خط‏‌مشی‏‌گذاری در زمینۀ تولید استفاده نمود و از منظر و بینش جدیدی در این حوزه بهره‌‎مند گردید.

 


صفحه ۱ از ۱     

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به فرایند مدیریت و توسعه می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2025 CC BY-NC 4.0 | Management and Development Process

Designed & Developed by : Yektaweb