جستجو در مقالات منتشر شده


۱ نتیجه برای مزروعی نصرآبادی

هاجر محمدی، اسماعیل مزروعی نصرآبادی، زهرا صادقی آرانی،
دوره ۳۶، شماره ۴ - ( زمستان ۱۴۰۲ )
چکیده

هدف: هدف این پژوهش شناسایی، مدلسازی و تحلیل سناریو عوامل پذیرش اینترنت اشیا در زنجیرۀ تامین کسب‌وکارهای ایران است.
طرح پژوهش/ روش‏‌شناسی/ رویکرد: این پژوهش در دو مرحلۀ کیفی و کمّی انجام شده است که جامعه آماری آن در هر دو مرحله خبرگان و شیوۀ نمونه‌گیری قضاوتی و گلوله‌برفی بوده است. در مرحلۀ یکم، شناسایی عوامل پذیرش از طریق مصاحبه‌های نیمه‌ساختاریافته انجام شد. در مرحلۀ دوم، با رویکرد نقشه شناختی فازی، عوامل پذیرش مدلسازی و تحلیل سناریو شدند.
یافته‌ها: نتایج مرحلۀ یکم بیانگر ۵۸ عامل پذیرش اینترنت اشیاست که در قالب ۱۷ مضمون فرعی و ۵ مضمون اصلی دسته‌بندی شدند. نتایج مرحلۀ دوم نشان داد که مضمون تخصص با بیشترین درجۀ اثرگذاری نسبت به سایر مضامین در اولویت قرار دارد و پس از آن مضمون آمادگی فناوری بیشترین اثرگذاری را دارد. همچنین، همپوشانی سناریوهای رو به ‏جلو و رو به عقب نیز بیانگر اهمیت مضامین تخصص و آمادگی فناوری است.
ارزش/ اصالت پژوهش: از آنجایی که درکی از عوامل موثر بر پذیرش اینترنت اشیا در سطح زنجیرۀ تامین کسب‌وکارهای ایران وجود ندارد، این پژوهش با شناسایی، مدلسازی و تحلیل سناریو این عوامل، در راستای پوشش خلأ موجود به ادبیات این حوزه کمک کرده است.
پیشنهادهای اجرایی/ پژوهشی: تغییر سیاست‌های جذب و استخدام به منظور شناسایی افراد شایسته و همچنین، بهره‌گیری از ابزار آموزشِ ضمن خدمت و داشتن نقشه راه فناوری از مهم‌ترین راهبردهای زنجیرۀ تامین به منظور ارتقای تخصص و آمادگی سازمانی است که لازم است مورد توجه جدی قرار بگیرد.


صفحه ۱ از ۱     

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به فرایند مدیریت و توسعه می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2025 CC BY-NC 4.0 | Management and Development Process

Designed & Developed by : Yektaweb