جستجو در مقالات منتشر شده


۴ نتیجه برای عباس پور

فرج اله رهنورد، داود داودنیا، فریبا عباس پور، بهاره فرزین مهر،
دوره ۲۹، شماره ۱ - ( بهار ۱۳۹۵ )
چکیده

در محیط رقابتی امروز، سازمان‌ها برای ادامه حیات ناگزیر به کسب مزیت رقابتی هستند و در این راستا یکی از مقولاتی که به کمک کارشناسان سازمانی می‌آید فناوری اطلاعات است. استفاده از هر سیستمی برای بهبود وضعیت نیازمند یکسری آمادگی‌های قبلی است و بدون شک زمانی که کارکنان در جریان نوسانات قرار گیرند می‌توانند با شرایط خود را وفق دهند. اما فراسوی این توصیفات، مسئله این است که تاثیر تغییرات بر عملکرد کارکنان و در نهایت عملکرد سازمان چگونه خواهد بود. هدف این پژوهش بررسی تاثیر آمادگی فناوری بر عملکرد سازمانی است. جامعه آماری این پژوهش شامل شرکت‌های تولیدی شهر تهران بودند و حجم نمونه ۷۸ شرکت تعیین گردید که تعداد ۲۳۳ پرسشنامه به روش نمونه‌گیری تصادفی نظام‌مند جمع‌آوری شد. ابزار جمع‌آوری اطلاعات، پرسشنامه بود که ضریب آلفای‌کرونباخ آن برابر ۸۸/۰ به‌دست آمد. بر اساس تحلیل معادلات ساختاری PLS مشخص شد که آمادگی فناوری بیشترین تأثیر مثبت را بر عملکرد سازمان به هنگام استقرار یک فناوری دارد و از طرف دیگر بُعد «خوش‌بین بودن» یکی از ابعاد آمادگی فناوری، کمترین تأثیر را بر عملکرد سازمانی دارد. در نهایت پذیرش فناوری به‌صورت مستقیم بر عملکرد تاثیر ندارد و همچنین نقش تعدیل‌گر بین آمادگی فناوری و عملکرد ایفا نمی‌کند.

فریبا عباس پور، حبیب اله طاهرپور کلانتری، مهدی رسولی قهرودی،
دوره ۲۹، شماره ۳ - ( پاییز ۱۳۹۵ )
چکیده

هدف این پژوهش، بررسی تأثیر رفتار سیاسی بر عملکرد کارکنان در یک بانک دولتی است. پژوهش حاضر از نظر هدف، پژوهشی کاربردی و از نظر شیوه گردآوری و تحلیل اطلاعات، تحقیقی توصیفی است؛ همچنین، از نوع پژوهش‌های میدانی نیز به شمار می‌آید. جامعه آماری این پژوهش، شامل کارمندان ستادی بانک ملی ایران در شهر تهران است، که تعداد ۲۰۵ پرسش‌نامه به روش نمونه‌گیری تصادفی نظام‌مند جمع‌آوری شد و ابزار جمع‌آوری اطلاعات، پرسشنامه است. ضریب آلفای کرونباخ پرسشنامه برای هر متغیر، بیش‌تر از ۷/۰ به‌دست آمد. برای تجزیه و تحلیل اطلاعات، از آزمون t تک متغیره و رگرسیون خطی سلسله‌مراتبی استفاده شد. نتایج نشان می‌دهد میانگین رفتار سیاسی در جامعه مورد مطالعه، برابر ۷۸/۳ از ۶ برآورد شده است. همچنین، مشخص شد که رفتار سیاسی، به‌ تنهایی بر عملکرد کارکنان تأثیر ندارد؛ اما با کنترل متغیرهای شناخت وظیفه، بازخور، و حمایت سازمانی از عناصر مدل اچیو، رفتار سیاسی بر عملکرد کارکنان تأثیر می‌گذارد.


فخرالسادات هاشمیان، عباس عباس پور، حمید رحیمیان، علی دلاور، سعید غیاثی،
دوره ۳۰، شماره ۳ - ( پاییز ۱۳۹۶ )
چکیده

به‌منظور تدوین الگوی توسعه شایستگی در میان مدیران بخش ستادی شرکت ملی گاز ایران، این پژوهش به روش ترکیبی اکتشافی انجام شد. در مرحله کیفی، ابتدا خبرگان موضوع، به روش هدفمند انتخاب و مصاحبه نیمه‌ساختاریافته صورت پذیرفت و طی دو مرحله، تحلیل داده‌های کیفی شناسایی و سپس در گروه کانونی، یافته‌ها تعدیل و مؤلفه‌ها در قالب الگوی مفهومی منعکس گردید. روایی پرسش‌نامه (%۷۴) و پایایی آن (%۸۹) محاسبه و در نمونه آماری ۱۶۰ نفر از مدیران شرکت ملی گاز ایران که به روش نمونه‌گیری تصادفی انتخاب شده بودند، اجرا و داده‌های کمّی پژوهش گردآوری گردید. نتایج تجزیه و تحلیل داده‌های کمّی نشان می‌دهد که از دیدگاه مدیران، وضعیت کلی شایستگی مدیران در شرکت ملی گاز ایران، بالاتر از میانگین و کم‌وبیش مطلوب بوده و همچنین، نتایج تحلیل عاملی تأییدی نیز نشان می‌دهد که مؤلفه‌های هفت‌گانه شناسایی شده دارای بار عاملی کافی برای پیش‌بینی شایستگی است. بر این اساس، با ارزیابی عملکرد مدیران مبتنی بر الگوی شایستگی متناسب با بافت شرکت، به‌صورت مستمر و اجرای بهینه طرح توسعه و پرورش مدیران، موجب رشد و بهره‌وری هرچه بیش‌تر و مزیت رقابتی بالاتری برای سازمان می‌گردد.


علی نجفی، حمید رحیمیان، عباس عباس عباس پور، مرتضی طاهری،
دوره ۳۱، شماره ۳ - ( پاییز ۱۳۹۷ )
چکیده

هدف پژوهش حاضر، بررسی یادگیری محیط کار در شرکت ملّی صنایع پتروشیمی است. روش‌شناسی پژوهش، کیفی با رویکرد نظریه زمینه‌ای چارماز است. ابزار گردآوری داده‌ها مصاحبه، تحلیل اسناد، مشاهده و گروه متمرکز است. جامعه آماری این پژوهش شامل ۳۵۰ نفر است که با روش نمونه‌گیری هدفمند و با مصاحبه از ۱۶ نفر از کارکنان انجام گردید. تجزیه‌وتحلیل داده‌ها با رویکرد نظریه زمینه‌ای (کدگذاری اولیه، متمرکز و نظری) با استفاده از نرم‌افزار مکس کیودا ۱۰ انجام شد. نتایج پژوهش ۶ مقوله کلی، ۱۷ مقوله فرعی و ۴۲ خرده مقوله است. تحلیل یافته‌ها نشان می‌دهد که یادگیری سازنده‌گرایی، یادگیری ارتباط‌گرایی، یادگیری اجتماعی، آموزش رسمی، یادگیری از منابع اطلاعاتی و یادگیری خودراهبر بخشی از روش‌های یادگیری هستند که توسط کارکنان شرکت ملّی صنایع پتروشیمی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

صفحه ۱ از ۱     

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به فرایند مدیریت و توسعه می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2025 CC BY-NC 4.0 | Management and Development Process

Designed & Developed by : Yektaweb